Möte med Jonas Myrstrand

Igår, torsdag 8/2, hade jag ett möte med kompositören Jenny Soovik och regissören Jonas Myrstrand. Vi träffades på Gothenburg Film Studios där Jonas har sin studio, Studio Jox. Det har snart gått ett år sedan jag frågade Jenny om hon kunde tänka sig komponera musiken till Sticks and Stones, och hon sa ja. Nu har även Jonas anslutit sig till vårt konstnärliga team. Jag träffade Jonas på en av Halmstad kommuns Kulturfrukostar i vintras där han var, tillsammans med Kulturakademin, och presenterade en konstupplevelse i Viritual Reality-form. Jag blev väldigt nyfiken på och imponerad av hans verk och tog chansen att berätta lite om Sticks and Stones. Jonas tyckte om projektet och fick massa idéer direkt, så vi bestämde oss för att ha ett möte i början av 2024.

Photo: Philip Waern

Mötet igår bekräftade att jag hittat rätt regissör till film-delen av dansföreställningen. Våra idéer klickade och kompletterade varandra och jag kände mig inspirerad och glad när jag gick därifrån. Vi var effektiva i vårt möte med vilket innebar att jag hann hem till Halmstad och kunde hämta barnen ett par timmar tidigare från fritids, underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment