Sparbanksstiftelsen Kronan

För ungefär en månad sedan fick jag ett mail från Sparbanksstiftelsen Kronan där dom skrev att dom gärna ville träffa mig på ett zoom möte och ställa några kompletterande frågor om min ansökan om kulturstipendium. Så vi bokade in ett möte ett par veckor senare. Jag var såklart nervös inför mötet eftersom jag inte hade en aning om vilka frågor jag skulle få. När styrelsen hade presenterat sig skulle intervjun börja. Då sa dom något i stil med ”Vi vill egentligen bara berätta att du fått ett kulturstipendium från oss”… Dom hade lurat mig, på ett underbart sätt och jag blev såklart väldigt glad och överraskad.

Igår, 16 maj, fick jag ta emot stipendiet och blommor, på Hotell Tylösand, efter en fin presentation av deras stiftelse. Det hade varit 220 ansökningar och vi var tre som tog emot stipendium igår, dom ska även dela ut ca. 9st till.

Det var en ära och otroligt inspirerande att få träffa dom andra två stipendiaterna också; Konstnären Anna Fransisca Nilsson och tonsättaren Tommie Haglund

Än en gång vill jag säga ett stort tack till Sparbanksstiftelsen Kronan och deras styrelse för stipendiet, blommorna, samtalen och den trevliga lunchen igår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment