Stipendium för vidareutbildning

Först vill jag bara säga att det har varit otroligt skönt (läs smärtsamt) att vara tillbaka i studion och vid balettstången dom här två veckorna. Som vanligt, när man har familj, har några oförutsedda förändringar av planeringen uppkommit men det håller ju mig på tårna iallafall.

I måndags fick jag äran att vara med och dansa lite på Gissmo-lägret ute i Eldsberga. Detta läger är en del av Halmstad kommuns satsning Aktiv Sommar och är för barn med olika funktionsvariationer. Det var otroligt kul även om det blev lite kort på grund av VAB.

Tidigare i år berättade jag om en utbildning jag åkte på i Wigan, England. Utbildningen medförde att jag blev legitimerad Silver Swans balettlärare för The Royal Academy of Dance. Silver Swans är en teknik som utvecklats för att alla över 55år ska få chansen att dansa balett.

För att gå Silver Swans utbildningen sökte jag och Halmstad Danshälsa ett stipendium från Prins Bertils och Prinsessan Lilians idrottsstiftelse. Förra veckan fick vi veta att jag tilldelats detta stipendium, vilket jag är otroligt glad och tacksam för. Som om detta inte vore nog kommer jag, tack vare Riksidrottsförbundet, att få åka till Stockholms slott i höst och ta emot ett diplom från HKH Prins Carl Philip. Kanske får jag tillfälle att berätta för Prinsen om Sticks and Stones? Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia har nämligen en stiftelse där dom bland annat jobbar för en Tryggare Nätvardag vilket känns direkt kopplat till temat för Sticks and Stones, som ni vet handlar hårda ord och hur dom påverkar oss.

Allt detta känns otroligt spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment