Producentcheck 2.0

Under våren 2023 deltog jag i Producentbyråns rådgivningsprojekt Producentcheck 2.0. Där fick jag en första inblick i alla delar som behövs för att producera en föreställning och massa bra tips och råd inför mina kommande projekt.

Om det kommer fler tillfällen rekommenderar jag starkt alla danskonstnärer som riktar sig till barn och unga att söka till det här projektet! Alla som jobbar på Producentbyrån är otroligt begåvade, pedagogiska och jättetrevliga att jobba med. Dom hjälpte mig strukturera upp alla mina galna idéer till en handfull faktiskt genomförbara projekt, detta är jag så otroligt tacksam för. Jag är där jag är idag tack vare Producentcheck 2.0 och alla inblandade. Förhoppningsvis var detta första av många samarbeten med Producentbyrån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment