Nu kör vi Royal Akademy of Dance Silver Swans i Halmstad

Jag har halkat efter lite med mina inlägg på grund av att tiden inte alltid räcker till, men nu vill jag berätta att jag blivit certifierad Silver Swans lärare. Det hände redan i februari då jag reste till Manchester, England, och genomförde Royal Akademy of Dance utbildning i balett för 55+. Det var otroligt kul att vara tillbaka i RAD’s värld av balett för en helg. Jag kände igen mycket från min barndom och märkte att deras teknik och även gamla övningar satt kvar i ryggmärgen.

Jag har ju redan jobbat som balettlärare i många år och då förstått hur jag kan anpassa balettens teknik för den äldre kroppen men det var ändå väldigt givande och betryggande att bolla idéer och övningar med andra som jobbar med samma sak.

Efter kursen fick jag veta att jag blivit godkänd att använda deras namn och logga när jag undervisar seniorbalett.

Det är så kul och givande att hålla i dessa klasser. Så är ni sugna på att prova på balett, eller kanske börja dansa balett igen, och ni känner att ni passar in i ålderskategorin så är ni välkomna till mina klasser hos Halmstad Danshälsa på måndagar kl.13:00. Eller kontakta mig eller HDH om nästa termin då vi hoppas ha flera grupper igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment