2 veckor i studion med Sticks and Stones

Det kan verka som att jag arbetar lite bak o fram med den här produktionen. Första gången jag testade några koreografiska idéer var vi på en stor scen och filmade delar av processen. Jag känner att det var otroligt värdefullt och nödvändigt för mig att prova en del saker på scenen och på film innan jag och teamet fortsatte med nästa steg.

Grunden till musiken är klar så nu är det min och filmkonstnären, Jonas Myrstrands, tur att arbeta fram våra delar av föreställningen. Det är alltså dags för mig att gå in i studion och arbeta med just koreografin. Under vecka 25 och 26 kommer jag, varje dag, att jobba i en studio på Kulturhuset Najaden i Halmstad. Min förhoppning är att ha en handfull unga dansare med mig, men detta är fortfarande lite oklart på grund av att det eventuellt krockar med deras jobb/sommarjobb. Anledningen till att jag vill arbeta med unga dansare i den här delen av processen är att dom är närmare målgruppen till föreställningen åldersmässigt och deras upplevelser om temat är mer färska. Detta skulle kunna ge ovärderlig, direkt feedback om föreställningen, temat och materialets relevans.

Är du, eller känner du någon ung dansare (ca. ålder 17-25år) som skulle kunna vara intresserad av att medverka i den koreografiska processen till den här föreställningen, i Halmstad under vecka 25 och 26, är ni välkomna att kontakta mig här. Förutom erfarenheten, omnämnande i projektet och gratis träning, erbjuds en liten ersättning.

Work in Progress video från 24/5 2024

Föreställningen stöds av Kulturrådet, Region Halland och Halmstad kommun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment